NL EN

home

Science park vastgoed Marktsegment in ontwikkeling
home
home
Samen maken wij er iets moois van
De wereld om ons heen verandert continu en daarmee ook de focus van bedrijven. U weet als geen ander waar uw doelgroep behoefte aan heeft. Wij hebben inmiddels ook ruime ervaring in dit veld en bundelen samen met u graag de krachten. Lees meer over onze drijfveren en ambities
Hendriks renovatieconcept

Omdat iedere renovatieopgave anders is, hebben wij het Hendriks renovatieconcept ontwikkeld. 

Lees meer over ons renovatieconcept
Nieuws
“We zijn een ambachtelijk bureau en laten het liefst alle gebouwonderdelen door onze handen gaan”

25 juni 2018 - Op Strijp R ontwierp Bedaux de Brouwer Architecten 81 grondgebonden woningen op de locatie van de voormalige beeldbuisfabriek van Philips. Wij spraken met Marco Notten en Pieter Bedaux over het bureau en dit bijzondere project.

BREEAM Excellent oplevercertificaat nieuwbouw Shimano

18 juni 2018 - Hendriks Bouwbedrijf en Schrijvers Technische Installaties zijn trots op het BREEAM Excellent certificaat voor het hoofdkantoor van Shimano Europe in Eindhoven. De nieuwbouw was een integraal project van de dochtermaatschappijen van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Blog
Toekomstbestendigheid door innovativiteit

18 juni 2018 - Hendriks Bouw en Ontwikkeling heeft de ambitie om bij het eeuwfeest in 2022 het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland te zijn. Directeur Michael Kuylaars van dochterbedrijf Schrijvers Technische Installaties vertelt waarom en hoe we dat gaan realiseren. In zijn vorige blog beschreef hij de achtergrond. Vandaag de concrete uitwerking.  

twitterlinkedinfacebookyoutube