NL EN

home

Blauw bloed
19 mei 2017 -

Nee, dit blog gaat niet over het Koninklijk Huis. Maar over Hendriks Bouw en Ontwikkeling. 

Collega's en diverse sollicitanten weten waarschijnlijk wel waar ik het over heb. Tijdens vele, zo niet alle, sollicitatiegesprekken waar ik vanuit P&O bij aanwezig ben, heb ik het over het befaamde blauwe bloed. Bloed wat je moet hebben om bij ons te passen.

Wat is nou dat blauwe bloed?

Laat ik helder zijn: Je bent proactief, denkt buiten de standaardpaden, je bent bereid elkaar te versterken en verder te helpen, je bent bereid kennis te delen en staat open voor vernieuwingen. Je durft elkaar aan te spreken op tekortkomingen en je durft op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag (en natuurlijk het antwoord).

Als jij je hierin kunt vinden, dan pas je bij ons en past onze organisatie bij jou!

Dit gezegd hebbend kom je eigenlijk automatisch op onze VID waarden (verbindend, innovatief en dialooggericht ). Deze gedragswaarden dragen wij uit naar onze klanten en leveranciers maar ook intern, naar collega's onderling.
 
Natuurlijk wij zijn niet perfect , maar we doen elke dag ons uiterste best om ons werk zo goed mogelijk te doen. Niet alles gaat in één keer goed maar wel leren we van onze keuzes. We luisteren naar onze klanten en leveranciers, maar we luisteren ook zeker naar onze collega's. Zij zijn ons belangrijkste kapitaal en daar zijn wij bij Hendriks enorm trots op.
 
Ik daag je uit: Kom de check doen! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures.
Tot snel?!
	
Geplaatst door: Daphne Brinkman
Categorie: Werken bij Hendriks
Trefwoorden:
Reacties Plaats een reactie
twitterlinkedinfacebookyoutube