NL EN

home

95 JAAR JONG EN ZEER VITAAL
11 september 2017 -

Zaterdag 9 september vierden wij het feit dat onze onderneming dit jaar 95 jaar bestaat. We hebben hier met al onze medewerkers en hun partners op een feestelijke wijze bij stilgestaan. Want zo’n mijlpaal vieren we als familiebedrijf natuurlijk samen.

Van 95 naar 100
Terugkijkend hebben we ons als bedrijf sinds 1922 continu ontwikkeld en verbeterd om onze klanten optimaal te bedienen. En dat blijven we doen richting de toekomst. We hebben daarom een visie 2022 uitgestippeld waarbij we onszelf twee ambitieuze doelen stellen:

Wij willen namelijk bij ons eeuwfeest in 2022 het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland zijn. Want wij zijn ervan overtuigd dat er de komende jaren heel veel gaat veranderen, op allerlei gebieden. En wij willen als integrale dienstverlener de beste innovatieve technieken, werkwijzen en oplossingen aanbieden aan onze klanten. Daarnaast willen we bij ons 100-jarig bestaan de beste werkgever van Nederland zijn. Want net zoals wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn, willen we ook dat onze mensen 100% gemotiveerd, uitgedaagd en vitaal zijn. Wij hanteren daarbij al enige tijd onze VID-gedragswaarden die staan voor Verbindend, Innovatief en Dialooggericht en de komende tijd gaan we daarnaast actief inzetten op het thema Vitaliteit.

IMG_0590_ Hendriks 95 Jaar Feest

Vitaal en fit de toekomst tegemoet
Als familiebedrijf denk je altijd aan de lange termijn. Zo voel ik zelf een verantwoordelijkheid naar de generatie voor mij en tegelijkertijd wil ik voor de volgende generatie ook een gezond en vitaal bedrijf achterlaten. Daarom is ons beleid er altijd op gericht om op lange termijn gezond te blijven. En bovendien hebben we grote ambities waarvoor we gezonde en vitale mensen en teams nodig hebben. Tenslotte leven we gemiddeld steeds langer en gaan we later met pensioen. Als werkgever nemen we daarom onze verantwoordelijkheid door onze mensen te helpen om hun werk in goede gezondheid en met plezier te blijven doen. Dat is voor mij vitaliteit.  

We gaan onze medewerkers daarom stimuleren om lichamelijk en geestelijk nog fitter en vitaler te worden. We bouwen daarvoor een eigen fitnessruimte in Dome-X waar de medewerkers onder deskundige begeleiding gaan sporten. Ondersteund en begeleid door personal trainers vanuit een filosofie waarbij aandacht is voor voeding, training, ontspanning en werk en leven. Kortom alle aspecten om fit en vitaal te blijven.

Versterken van de samenleving
Ik ben er trots op dat we met ons bedrijf al 95 jaar mogen bijdragen aan de gebouwde omgeving in Oss en omstreken. Ons 95-jarig bestaan is dan ook een mooie aanleiding om de lokale samenleving te versterken. Daarom doneren we € 9.500,- aan goede doelen. Als maatschappelijk hoofdsponsor van FC Oss schenken we dit seizoen iedere thuiswedstrijd € 500,- aan het goede doel dat die avond met ons de wedstrijd bijwoont.

Met dank aan opdrachtgevers en medewerkers
Tenslotte wil ik iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat wij een vitale 95-jarige zijn. Enerzijds zijn dat alle klanten die al 95 jaar hun vertrouwen in ons hebben gesteld. En natuurlijk alle collega’s die door de jaren heen met grote inzet ons succes mogelijk hebben gemaakt!

Lambèr Hendriks

P.S.: Meer foto's en/of video zien van het 95-jarig bestaan? >>

Geplaatst door: Lambèr Hendriks
Categorie: Toekomstbestendig ondernemen
Trefwoorden:
Reacties Plaats een reactie
twitterlinkedinfacebookyoutube