NL EN

home

< Terug naar overzicht
Renovatieconcept
Omdat iedere renovatieopgave anders is hebben wij het Hendriks renovatieconcept ontwikkeld. Hierbij bepalen wij samen met u snel de beste aanpak. Op basis van úw wensen en ambities. Met maximale aandacht voor de bewoners. Daarbij kunt u gebruik maken van onze brede expertise en jarenlange ervaring in de vakgebieden advies, ontwikkeling, realisatie en onderhoud en beheer. Met onze maatwerkaanpak kunnen wij u bij iedere opgave volledig ontzorgen.


Bewoner centraal  

Bij het Hendriks renovatieconcept staat de bewoner centraal. Want renoveren draait om mensen die gezond en comfortabel willen wonen, werken en leven. Op duurzame wijze met betaalbare woon- en gebruikslasten. Communicatie, betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn daarom in onze aanpak essentieel. Pas als de bewoners tevreden zijn dan hebben wij ons werk goed gedaan. 

Het concept

Centraal in onze aanpak staan de bewoners, die gezond en comfortabel willen wonen, werken en leven. Vanuit dat belang hebben wij ons concept ingericht rond vier vakgebieden. Samen met u bepalen we per vakgebied  welke expertise gewenst is en zo komen we snel tot de beste oplossing. Wij kunnen u als integrale dienstverlener daarbij volledig ontzorgen in alle fasen van de vastgoedlevenscyclus. Doordat uw wensen en ambities leidend zijn krijgt u altijd maatwerk. 
Renovatieconcept

Vakgebieden en expertise

Bij het vakgebied advies kunnen wij scenario’s uitwerken en adviseren over de business case vanuit total cost of ownership. Wij denken mee in portefeuillebeheer en strategisch voorraadbeheer. We hebben kennis over duurzaamheidsconcepten als NOM, BENG, BREEAM en all-electric. Wij denken mee op het niveau van gebiedsontwikkeling, herbestemming en transformatie. 
 
In het vakgebied ontwikkelen kunnen wij uiteraard uw ambities en doelstellingen uitwerken in concrete (her)ontwikkelingsplannen. Vanzelfsprekend werken wij Lean en met BIM, zodat wij een soepel proces garanderen. Wij nemen desgewenst graag de communicatie met bewoners en stakeholders op ons, om vooraf het draagvlak te vergroten en maximaal maatwerk te bieden.
 
Bij realisatie staan de bewoners voorop: wij kunnen de volledige communicatie verzorgen vanaf de warme opname en bewonersavonden tot modelwoningen, rust- en douchewoningen, activiteitenkalenders en digitale portals. Als Bewuste Bouwer hechten wij veel belang aan goede communicatie met de omgeving en wij zetten actief in op Social Return op onze bouwplaatsen. 
 
Bij het vakgebied onderhoud en beheer zijn wij ervaren in Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) en assetmanagement en wij kunnen de onderhoud- en beheeractiviteiten integraal voor u verzorgen. 
twitterlinkedinfacebookyoutube