NL EN

home

< Terug naar overzicht
VID competenties

Wij onderschrijven dat de zachte kant binnen het bouwproces een belangrijke succesfactor is. Om innovatieve, integrale projecten tot een succes te brengen is het essentieel dat de harde en de softe competenties in balans zijn.Verbindend-Innovatief-Dialooggericht

Reden waarom Hendriks Bouw en Ontwikkeling al een tijdje gericht werft op de zachte competenties bij techneuten op HBO- en WO-niveau. Maar ook de zittende medewerkers worden meegenomen in een communicatietraject, VID genaamd. Dit staat voor verbindend, innovatief en dialooggericht. Hendriks heeft een VID-kompas uitgereikt aan de medewerkers. VID is een ontwikkeltraject voor alle medewerkers binnen de organisatie.

Hendriks Bouw Iconen

De arbeidsvreugde stijgt

Het gaat om respectvol met elkaar om gaan, jezelf ontwikkelen, elkaar aanspreken op gedrag en vooral de dialoog aangaan. Het levert vanzelfsprekend ook op. De arbeidsvreugde stijgt, het geeft energie. Uiteindelijk hopen we dit ook uit te stralen naar buiten.  

Positief verrassen

We moeten bewuster de dialoog aangaan met onze opdrachtgevers. Op zoek gaan naar de vraag achter de vraag. Een bouwwerk maak je samen en je hebt er beide belang bij dat het slaagt. De kanteling die je in de branche merkt in de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, daar zetten wij vol op in. Dit alles op basis van transparantie en gelijkwaardigheid. Onze missie is geslaagd als we onze opdrachtgevers positief weten te verrassen door innovatieve oplossingen aan te reiken.

 

twitterlinkedinfacebookyoutube