NL EN

home

95-jarig Hendriks Bouw en Ontwikkeling doneert €9.500,- aan goede doelen
11 september 2017 - Wij vierden dit weekend ons 95-jarig bestaan en schenken daarom in totaal een bedrag van € 9.500,- aan 19 goede doelen.

Als maatschappelijk hoofdsponsor van FC Oss doneren wij dit seizoen bij iedere thuiswedstrijd € 500,- aan een goed doel. Hiermee willen wij lokale maatschappelijke organisaties extra ondersteunen.

Wij ontvangen als maatschappelijk hoofdsponsor van FC Oss sinds 2015 bij iedere thuiswedstrijd een goed doel. Deze lokale organisaties krijgen hierbij een podium om zichzelf te presenteren en de betrokken vrijwilligers worden uitgenodigd voor de wedstrijd.

Dit seizoen overhandigen wij daarnaast bij iedere thuiswedstrijd een cheque van € 500,- als extra financiële ondersteuning. Vrijdag 8 september jl. ontving Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge bij de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht de cheque. 

Lambèr Hendriks over dit besluit: ”Wij zijn trots en dankbaar dat ons familiebedrijf al 95 jaar meebouwt aan Oss en omgeving. Op zaterdag 9 september vieren we dit met alle medewerkers en hun partners. Voor ons is dit een mooi moment om onze rol als maatschappelijk hoofdsponsor van FC Oss verder te verdiepen met een financiële gift aan de 19 goede doelen die we dit seizoen ontvangen bij de wedstrijden van FC Oss.”

twitterlinkedinfacebookyoutube