NL EN

home

Duurzaam op weg met NEN en ISO 14001 certificaat
09 oktober 2017 - “Een duurzame bedrijfsvoering hebben wij hoog in het vaandel staan. Reden waarom we ons het afgelopen jaar ingezet hebben om het NEN en ISO 14001 certificaat te behalen.

En met positief resultaat!” Aan het woord is Twan Kempen, technisch directeur bij Hendriks Bouwbedrijf. 

Voor ons was het in het kader van duurzaam ondernemen niet meer dan logisch dat we dit certificaat zo snel mogelijk in huis wilden hebben. Daarnaast helpt het ons in de wereld die aan het verduurzamen is. Bij uitvragen van opdrachtgevers zien we steeds vaker dat in tender trajecten het  ISO 14001-certificaat als eis gesteld wordt.

Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen we de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering beheersen en waar mogelijk verminderen. We kijken meer naar de totale levenscyclus van een product of dienst. We zetten in op de beheersing van risico’s en kansen. We zorgen voor heldere doelstellingen én termijnen waarbinnen die doelen gerealiseerd moeten worden.

Twan Kempen: “Deze certificering is een bekroning op de inzet van vele medewerkers uit onze organisatie en toont aan dat wij ook op milieugebied duurzaam op weg zijn.”

twitterlinkedinfacebookyoutube