NL EN

home

Hendriks zet in op vitaliteit met Younique
30 oktober 2017 - Hendriks Bouw en Ontwikkeling heeft ambitieuze doelstellingen geformuleerd op weg naar het eeuwfeest in 2022.

Zo wil het bedrijf zowel het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland zijn als ook de beste werkgever. Dit vraagt om fitte en vitale teams en medewerkers. 

Daarom start het bedrijf in november met een maatwerkprogramma voor de werknemers. Algemeen directeur Lamber Hendriks en Mark de Mol van Younique Lifestyle vertellen: 

Vitaal en fit de toekomst tegemoet  

Lambèr: “Voor onze ambitieuze doelstellingen hebben we gezonde en vitale mensen en teams nodig. Wij willen namelijk bij ons 100-jarig bestaan de beste werkgever van Nederland zijn. Want niet alleen streven wij naar 100% tevreden klanten, maar wij willen ook dat onze mensen 100% gemotiveerd, uitgedaagd en vitaal zijn. Zeker omdat we steeds later met pensioen gaan. Wij nemen hierin als werkgever onze verantwoordelijkheid en wij gaan onze mensen helpen om hun werk met plezier en in goede gezondheid te doen. Intern hanteren we al een aantal jaren onze VID-gedragswaarden die staan voor Verbindend, Innovatief en Dialooggericht. Dit breiden we uit met het thema Vitaliteit: vitale mensen en een vitale organisatie. Om onze medewerkers daarbij te helpen willen we hen stimuleren om lichamelijk en geestelijk nog fitter en vitaler te worden. En daarvoor gaan we een partnerschap aan met Mark de Mol van Younique.” 

Younique in Dome-X 

Om het partnership kracht bij te zetten, verhuist Younique half november naar een geweldige nieuw ingerichte fitnessruimte in Dome-X.  

Werken aan vitaliteit! Samen met collega's. Hoe leuk is dat! #Younique https://lnkd.in/e5gAF2y

Mark: “Met Younique heb ik mijn visie op het gebied van leefstijl uitgewerkt in een nieuw concept. Gebaseerd op de aanpak die ik al jaren succesvol toepas als Personal Trainer. Younique gaat om het in balans brengen van de pijlers voeding, training, ontspanning, werk en leven. Wij begeleiden daarbij teams van werknemers van Hendriks in de nieuw gebouwde sportruimte in Dome-X. Dat doen we in een programma van 4 keer 6 weken, met steeds een andere focus. Daarbij organiseren we metingen, evaluaties en workshops aan het begin en eind van iedere fase.”  

Deelname onder werktijd 

Lambèr: “We hebben in Dome-X een moderne fitnessruimte gerealiseerd, die exclusief door medewerkers van Hendriks en andere partners van Dome-X gebruikt gaat worden. We vinden bij Hendriks dit programma zo belangrijk dat onze mensen onder werktijd aan het programma deelnemen.”  

Voordelen in zowel werk als privéleven   

Mark: “Ik ben er trots op dat Hendriks en Dome-X als partners deelnemen aan mijn Younique-concept en ik vind het vooral goed dat Hendriks zo actief inzet op het thema Vitaliteit. Want ik ben ervan overtuigd dat fitte en vitale mensen zich zowel in hun werk als in hun privéleven beter voelen en gezonder zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. De eerste groep start op 14 november en ik heb er alvast heel veel zin in!”  

IMG_20171030_091025_resized _20171030_095618798

twitterlinkedinfacebookyoutube