NL EN

home

Innovatiemarkt verduurzamen bestaand vastgoed
02 februari 2018 - Hendriks Bouw en Ontwikkeling heeft op 30 januari jl. haar nieuwe vestiging in Wijchen geopend met een innovatiemarkt 'verduurzamen bestaand vastgoed'.

Vanuit deze nieuwe vestiging kan Hendriks haar relaties in de regio Wijchen nog beter bedienen. Wijchen en Hendriks zijn al meer dan 35 jaar nauw verbonden met elkaar. Dat begon in 1983, toen zij 116 premiehuurwoningen bouwde in Diepvoorde. Inmiddels heeft Hendriks meer dan 1.100 woningen gebouwd en meer dan 600 woningen gerenoveerd! Daarnaast heeft Hendriks ook winkels en een zorgkruispunt gebouwd en heeft zij diverse kantoren en zorginstellingen gerenoveerd. 

De officiële opening werd verricht door burgemeester J.Th.C.M. Verheijen van de gemeente Wijchen.

De opening stond in het teken van een innovatiemarkt waar Hendriks haar relaties kennis liet maken met de nieuwste ontwikkelingen op gebieden als digitalisering en automatisering, robotisering en het Internet of Things. Ook was er aandacht voor volledig digitaal ontwikkelen, renoveren en beheren. En zaken als smart buildings en sensortechnologie. 

Met deze innovaties wil Hendriks bijdragen aan het verduurzamen van de woningvoorraad. Als maatschappij staan we immers voor een enorme verduurzamingsopgave en Hendriks neemt daarin graag haar verantwoordelijkheid. Omdat verduurzamen altijd gaat om mensen, om bewoners, liet Hendriks ook innovaties zien op zogenaamde ‘zachte’ aspecten. Zoals Virtual Reality en Augmented Reality. 


twitterlinkedinfacebookyoutube