NL EN

home

Ontwikkeling en realisatie oude GGD-locatie Den Bosch
26 juni 2018 - Maandag 25 juni organiseerden we samen met Zayaz en gemeente 's-Hertogenbosch een informatieavond voor de omwonenden van de voormalige GGD-locatie in Den Bosch.

Op de hoek van de Eekbrouwersweg en de Sint Teunislaan hebben we plannen om 70 sociale huurappartementen te realiseren in opdracht van Zayaz. De belangstellenden waren oprecht geïnteresseerd en sommige wilden zelfs al hun favoriete appartement vastleggen. Dit is helaas nog niet mogelijk. Inschrijven of een optie nemen kan pas nadat de procedure voor wijziging van het bestemmingsplan is doorlopen. Zonder tegenslagen is dit in mei 2019 gereed.

Men was te spreken over de maximale bouwhoogte van 4 bouwlagen. Het behoud van de bomen, hagen en andere planranden werd ook gewaardeerd. Ook staan we open voor de wensen en aandachtspunten die we tijdens deze avond hebben gehoord. Enkele punten zijn: plaats inruimen voor scootmobiels, het realiseren van grotere half inpandige balkons en een ontmoetingsruimte creëren. 
We kunnen samen met Zayaz en de gemeente terugkijken op een geslaagde avond. We pakken nu door in het proces om de gemaakte prestatieafspraken waar te maken. 
GGD Locatie
twitterlinkedinfacebookyoutube