NL EN

home

Ontwikkeling Vleumingen-West te Gendt
19 mei 2017 - Vleumingen-West is de nieuwbouwlocatie aan de westzijde van Gendt.

Samenwerking
Door de gemeente Lingewaard en de VOF Vleumingen-West in samenwerking met SpoeltmanBouw is recentelijk de afspraak gemaakt dat de nieuwbouwlocatie ‘Vleumingen-West’ tot ontwikkeling gebracht gaat worden. Dit betekent dat Gendt de komende jaren aan de westkant wordt uitgebreid en dat voorzien wordt in de gewenste toevoeging van grondgebonden nieuwbouwwoningen in Gendt.

Nieuwbouwlocatie
Vleumingen-West is de nieuwbouwlocatie aan de westzijde van Gendt. Deze is gelegen aan de noordzijde van de Nijmeegsestraat en wordt aan de westzijde begrensd door de Kruisstraat en aan de oostzijde door de Vleumingen. De ontsluiting van de nieuwbouwlocatie zal plaatsvinden vanaf de Nijmeegsestraat, de Kruisstraat en vanaf de Vleumingen. Het plan combineert ruimtelijk wonen met de landschappelijke kwaliteiten van het gebied. Elke fase bestaat uit een eigen woonbuurt met ruime kavels, groene inrichting en een robuuste landschappelijke zone. Door de fasering en het flexibele programma kan ingespeeld worden op de actuele woonbehoefte.

Plangebied

Naamloos

Ontwikkelende partijen
Het plan zal ontwikkeld worden door de VOF Vleumingen-West in samenwerking met SpoeltmanBouw. De VOF Vleumingen-West bestaat uit Hendriks Projectontwikkeling BV, Van den Bosch Vastgoed BV en Veldhof BV.

Programma
In het plangebied Vleumingen-West zullen in eerste instantie, gefaseerd, 80 woningen worden gerealiseerd. Het gaat om eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Informatieavond
Een nadere eerste toelichting over de plannen zal door Gemeente Lingewaard, VOF Vleumingen-West en SpoeltmanBouw gegeven worden op 10 juli aanstaande. Locatie Providentia, Dorpstraat 5 te Gendt.Geïnteresseerden zijn om 19.00 uur van harte welkom.

Voor vragen over de ontwikkeling Vleumingen-West kunt u terecht bij Hugo de Baaij, Projectontwikkelaar bij Hendriks Projectontwikkeling, telefoonnummer 0412 – 669 444.

twitterlinkedinfacebookyoutube