NL EN

home

Positieve reacties op grootschalig onderhoud Zuiderhoek
24 augustus 2017 - 84 sociale huurappartementen in Wijchen kunnen weer 25 jaar vooruit!

Voor Talis hebben wij grootschalig onderhoud uitgevoerd aan het Zuiderhoek gebouw. 

Wij zijn trots op de conclusie uit de eindrapportage Renovatiemonitor Zuiderhoek, die als volgt luidt:
"De tevredenheid is ook in de laatste periode bijzonder hoog. Bij veel aspecten zien we een tevredenheid van 100% en waar dat niet gehaald wordt, is slechts één bewoner ontevreden. De toelichtingen van de bewoners bevestigen het beeld uit de vorige rapportage(s): zowel het proces als het resultaat zijn (zeer) naar wens en knelpunten zijn er niet."

De Net Promoter Score (NPS) laat ook een positief beeld zien. Er zijn diverse bewoners die als 'promoter' te boek staan. Zij geven aan dat het eindresultaat naar wens is. Dat geldt bovendien voor het proces, met goede communicatie en prettige werklieden. 

Wij hechten enorm aan tevreden klanten. Binnen het Hendriks renovatieconcept staat de bewoner centraal. Renoveren draait om mensen die gezond en comfortabel willen wonen, werken en leven. Op duurzame wijze met betaalbare woon- en gebruikslasten. Communicatie, betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn daarom in onze aanpak essentieel. Pas als de bewoners tevreden zijn, dan hebben wij ons werk goed gedaan.  

Lees hier het interview met de heer Douma, bewoner van het Zuiderhoekgebouw: "Een tien voor de samenwerking!" 

IMG_7278 (Small)

 

twitterlinkedinfacebookyoutube