NL EN

home

Een hoogwaardig en aantrekkelijk leefklimaat

Carrière

Ervaar hoe het is om bij Hendriks te werken

Met circa 200 medewerkers richten wij ons hoofdzakelijk zelfstandig, maar deels ook in bouwcombinaties, op de marktsegmenten wonen, zorg, onderwijs en sciencepark vastgoed.  

Intern wordt de organisatie gekenmerkt door een heldere structuur, grote onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer. Werken bij Hendriks betekent werken bij een regionaal opererend Brabants familiebedrijf, waarin aandacht is voor meer dan WERK alleen.Oog voor Talent

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is sterk in het ontwikkelen, realiseren, installeren en onderhouden van vastgoed. Onze medewerkers zijn goed op technisch vlak maar onderscheiden zich op het gebied van communicatie en innovatie.

Coaching

Wij coachen onze medewerkers op deze competenties. Zij worden doorlopend gestimuleerd om zich te ontwikkelen zodat ze duurzaam inzetbaar zijn. Oud en jong werken daarnaast samen om van elkaar te leren.

Hendriks Jong Professionals

Nieuwkomers worden gedurende twee jaar meegenomen in het Hendriks Jong Professionals programma. Dit programma draagt bij aan een snelle kennismaking met het DNA van onze organisatie en het bevordert kennisdeling op een aangename wijze. Wij sturen veelal op zelfontplooiing. Gedrevenheid wordt beloond met ruimte om te groeien.

Gedrag

Voortdurend speuren we naar talenten die vakkennis weten te combineren met de juiste gedragscompetenties; zij staan open voor anderen en zijn actief op zoek naar samenwerking en kennisdeling. Zij beschikken over veranderingsvermogen, innovatiedrang, creativiteit en tonen gedrevenheid in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ze weten verbindingen te maken tussen de verschillende technische disciplines en zijn gericht op de dialoog met onze klant. Juist deze combinatie stelt ons in staat om onze klant optimaal te bedienen en meerwaarde te bieden.

Lean - BIM - VID (Verbinden-Innovatie-Dialoog)

Deze focus resulteert in efficiënte processen en een hoge klanttevredenheid. Onze medewerkers dragen kennis van de Lean filosofie en methodieken en weten deze efficiënt toe te passen in onze projecten en processen. Zij zijn digitaal vaardig en geven invulling aan onze BIM strategie. Maar bovenal zijn zij in staat om zowel intern als extern effectief en resultaatgericht te communiceren teneinde in de projecten/processen optimaal vooruitgang te boeken.

twitterlinkedinfacebookyoutube