NL EN

home

Een hoogwaardig en aantrekkelijk leefklimaat

De klant centraal

Uw belang, behoefte of wens staat bij ons centraal. Vanuit die invalshoek gaan wij graag actief in dialoog om uiteindelijk gezamenlijk te investeren, ontwikkelen en beheren. Onze bedrijfsprocessen hebben we inmiddels ook zo ingericht om optimale meerwaarde te kunnen biedenZo vroeg mogelijk willen wij met u aan tafel zitten. Om te luisteren en te begrijpen wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij meerwaarde creëren en u als klant sterker maken. Onderzoek & Dialoog noemen we dat.

Binnen Hendriks werken vijf disciplines (ontwikkeling, bouw, w-installatie, e-installatie en onderhoud en beheer) onder een dak samen. Deze unieke combinatie zetten wij aansluitend graag voor u aan het werk om uw wensenpakket nader uit te werken. Deze Interactie leidt tot een optimaal proces waarin we voor een eerlijke prijs een hoge kwaliteit garanderen.

Binnen Service worden uw wensen uiteindelijk concreet door ons in productie genomen. In combinatie met Onderhoud en Beheer zorgen wij er daarbij voor dat u ook op de lange termijn verzekerd blijft van lage lasten. 

twitterlinkedinfacebookyoutube