NL EN

home

Een hoogwaardig en aantrekkelijk leefklimaat

Renovatie, mutatie en onderhoud

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee ook de focus van bedrijven. U weet als geen ander waar uw doelgroep behoefte aan heeft. Wij hebben inmiddels ook ruime ervaring in dit veld en bundelen samen met u graag de krachten. Zoekt u een partij die met u meedenkt, oplossingen aandraagt en die uw wensen met de grootste zorg uitvoert? Een partij die uw renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten op en top beheert? Neem dan contact op met Tjeerd van de Put, bedrijfsleider Onderhoud en Beheer. 

Wie zijn wij?

  • Hendriks Onderhoud en Beheer is gespecialiseerd in renovaties en dynamisch onderhoud, met name voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en zorg- en onderwijsinstellingen. Om goed invulling te geven aan dit specialisme is zij anders georganiseerd dan een regulier bouwbedrijf. Daarnaast is zij de juiste partij voor regiewerk in onderhoud en nazorg en bijvoorbeeld bedrijfsverbouwingen en kleinschalige nieuwbouw
  • Schrijvers Technische Installaties: is een allround elektrotechnisch en werktuigbouwkundig bedrijf. Zij zijn sterk in elektrotechniek van wandcontactdoos tot gecompliceerde installatie. Verder zijn zij altijd de eerste met nieuwe oplossingen op het gebied van gebouwbeheersystemen en elektronica. Ook in beveiliging en domotica zijn zij een sterke speler. Tevens zijn zij specialist op het gebied van gas-, water-, loodgieters- en cv-installaties in nieuwbouw en renovatie. Zij doen alles op het gebied van W-installaties, inclusief CV/koeling en de nieuwste ventilatie- en warmteterugwinsystemen.

Wij zijn twee partijen, twee karakters, twee sterke pijlers. Door de samenwerking tussen Hendriks Onderhoud en Beheer en Schrijvers Technische Installaties garanderen wij u het beste resultaat tegen de laagst mogelijke prijs.

twitterlinkedinfacebookyoutube